fbpx

 

Milé lektorky, milí lektoři,

původně jsem chtěla tento newsletter uvést slovy: Nějaké šrámy, o dvacet let mladší kámoši a taky diplom, pak mi to přišlo příliš expresivní.

Každopádně, tento týden jsem po několika letech dokončila navazující magisterské studium na vysoké škole, v jedenačtyřiceti. A tím dokončila proces proměny své profese.

Byla to jízda, mám radost a chci se o ni podělit. Zároveň však doufám, že se mi to dnešní čtení podaří udržet v rozumných nepatetických mezích.

V dnešním newsletteru se pokusím ukázat, co je na studiu (a také proměně profese) ve středním věku těžké, v čem je to hezké a jak moc jde o diplom.

Vaše vystudovaná specialistka na EdTech,

Klára Pirklová

 

P.S. Slavím, mám radost a chci slavit s vámi. Slevy na své kurzy nedávám téměř nikdy, ale teď udělám výjimku. Do 31.1. pořídíte tři mé nejlepší online kurzy se SLEVOU 50%.

 

 Tohle je EdTech Newsletter, pravidelné psaní do e-mailové schránky o technologiích ve vzdělávání a o všem, co k tomu patří. A já jsem Klára Pirklová, autorka tohoto newsletteru, holka z e-learningu a máma 4 školáků. Dnešní newsletter odchází na 4500 e-mailových adres.

ODEBÍREJTE #EDTECH NEWSLETTER.

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU.

Tématem newsletteru jsou trendy ve vzdělávacích technologiích, lektorské i digi tipy, online vzdělávání. 

Jste úspěšně přihlášeni k odběru newsletteru.